11 Септември, 2016 01:00 756 0

Конте: Луис и Маркос ще са резерви

  • конте-
  • луис-
  • маркос-
  • резерви-
  • схема-
  • тактика

"Двамата имат нужда от време, за да схванат философията ми", коментира италианецът

Конте: Луис и Маркос ще са резерви - 1
Снимка: БТА/АР

"Новите попълнения Давид Луис и Маркос Алонсо не са готови да започнат в титулярния състав на Челси в днешния от Висшата лига срещу Суонзи Сити", заяви мениджърът на лондончани Антонио Конте.

Бразилският бранител Луис финализира завръщането си на "Стамфорд Бридж" след два сезона в Пари Сен Жермен в последния ден от летния трансферен прозорец на 31 август, а испанският ляв бек Алонсо пристигна малко по-рано през миналия месец от Фиорентина.

"Мисля, че новите играчи се нуждаят от малко повече време да поработят по новата методика, за да вникнат в новата философия и в новата идея за футбола на нашия отбор. Затова е важно да им дадем това време. Поради тази причина шансовете им да започнат в титулярния състав не са големи", коментира Конте.

С привличането на Луис италианският специалист получава възможността да смени и схемата на игра и да използва трима защитници.

"Това може да бъде една възможност, едно решение. Може да се случи в бъдеще. Този отбор може да играе с 3-4-3, но не и с 3-5-2, както националния тим на Италия или Ювентус, защото характеристиките на играчите са различни", каза още Конте.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА