Last news in Fakti

11 Септември, 2016 05:17 881 0

Тер Щеген аут за две седмици

  • тер щеген-
  • силесен-
  • контузия-
  • барселона

Новото попълнение Силесен ще застане под рамката на вратата

Тер Щеген аут за две седмици - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на испанския шампион Луис Енрике получи шокиращи новини, след като вратарят Марк-Андре тер Щеген се контузия по време на последната тренировка на отбора. Германският страж няма да играе срещу Алавес в Примера дивисион на „Камп Ноу“ и ще отсъства от терените две седмици. Това означава, че 24-годишният вратар ще пропусне и мача срещу Селтик от груповата фаза на Шампионската лига следващата седмица, както и визитата на Леганес след това.

Каталунците се надяват Тер Щеген да се завърне в игра за двубоя срещу Атлетико (Мадрид) на „Камп Ноу“ на 21 септември.

Контузията на Тер Щеген ще даде възможност на привлечения от Аякс холандски национал Яспер Силесен да застане на вратата на Барселона, въпреки че е направил едва три тренировки с новите си съотборници. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА