Last news in Fakti

11 Септември, 2016 01:44 1 050 0

Джокович обмислял да не играе в САЩ

  • джокович-
  • китка-
  • контузия-
  • us open

Контузия в китката измъчвала световния номер 1

Джокович обмислял да не играе в САЩ - 1
Снимка: БТА/АР

Новак Джокович и неговият щаб не са очаквали той да стигне до полуфиналите на US Open. Всъщност участието на сърбина на последния Голям шлем за годината е било под въпрос поради контузията му китката. 

"Бях много притеснен", призна Мариан Вайда. "За да се излекува подобно нещо, се изисква време, а време нямаше, само две-три седмици. Бяхме много притеснени. Не очаквахме това представяне, защото диагнозата ни накара да вярваме, че трябва да мислим дали да не откажем турнира. Той имаше нужда от по-голяма почивка."

Въпреки това те решиха Новак да играе и изборът сякаш бе правилен, въпреки че в достигането до полуфиналите имаше голяма доза късмет. Джокович прекара на корта само 3 часа и 53 минути, след като трима тенисисти се отказаха в мачовете срещу него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА