10 Септември, 2016 18:58 942 0

Реал Мадрид се развихри срещу Осасуна

  • реал мадрид-
  • осасуна-
  • роналдо

Роналдо се завърна в редиците на "белите"

Реал Мадрид се развихри срещу Осасуна - 1
Снимка: БТА/АР

Реал Мадрид съсипа Осасуна с 5:2 в среща от 3-ия кръг на испанската Примера дивисион, която се игра на ''Сантяго Бернабеу''. В игра за домакините се завърна Кристиано Роналдо, който лекуваше контузия през последните седмици, която получи по време на финала на Евро 2016.

Той демонстрира добра форма в първия си мач за сезона и вкара първото попадение за своя тим, като отбеляза още в 6-ата минута.

Данило удвои аванса на ''кралете'' в 40-ата минута, а класическия резултат направи Рамос в самия край на първото полувреме. Голеадата продължи и след почивката. Пепе вкара също за домакините в 56-ата минута, а шест минути след това и Модрич се разписа. 

Последва спад в играта на Реал и гостите се възползваха, но само частично. Ориол Риера намали в 64-ата минута, а осем минути след това Торес пропиля дузпа. Все пак пампломци вкараха и втори гол чрез Давид Гарсия в 78-ата минута.

Минута след това Бонин бе изгонен след втори жълт картон и така гостите останаха с човек по-малко на терена. След успеха мадридчани събраха пълен актив от 9 точки след първите три кръга в Испания и тимът еднолично поведе в класирането.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА