11 Септември, 2016 10:59 1 028 0

Треньорът на Нефтохимик: Не е честно

  • димчо ненов-
  • нефтохимик-
  • честно-
  • левски

Димчо Ненов коментира загубата от Левски с 1:2 на стадион "Лазур"

Треньорът на Нефтохимик: Не е честно - 1
Снимка: Официален сайт на Нефтохимик

Наставникът на Нефтохимик Димчо Ненов не скри разочарованието си от съдийските отсъждания след поражението на тима от Левски с 1:2 в двубоя от 6-ия кръг на Първа лига.

Левски победи бургазлии с две попадения от дузпи.

"Не е честно спрямо нас, спрямо нашите футболисти, да се отсъжда по този начин. Това го дъвчем, дъвчем, много преди нас са го дъвкали и винаги такива като нас ще бъдат ощетени. Това е истината. Не издържахме физически, но поздравявам момчетата, че се раздадоха до последно. Трябваше да сме по-спокойни след изравняването. Смятам, че заслужавахме повече от почетна загуба.

"Надявам се да привлечем още футболисти, ако можем. Трябва да сме по-остри в атака. Положителното е, че играхме като отбор и момчетата си помагаха."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА