12 Септември, 2016 05:16 888 0

Цонга: Мисля само как да спася сезона

  • цонга-
  • контузия-
  • купа дейвис

Контузия в коляното може да спре френския ас за Купа Дейвис

Първата ракета на Франция Жо-Вилфред Цонга изрази надеждата си пред медиите, че ще успее да завърши сезона здрав. Този коментар бе провокиран от здравословните проблеми, които тенисистът има в момента. Цонга се отказа в 1/4-финалния си мач на US Open срещу Новак Джокович, а след това се оказа, че има проблеми с коляното. Сега голямата въпросителна пред 31-годишния състезател е дали ще е здрав и ще участва на 1/2-финала на "Купа Дейвис" срещу Хърватия между 16 и 18 септември.

"На първо място мисля за това как да спася сезона си, заяви Цонга. - Дори да не успея да играя на 1/2-финала в Хърватия, ако достигнем финала в турнира, ще участвам", категоричен бе 11-ият в света французин.

Цонга разкри също така, че ще пътува до Париж, където да му бъдат направени изследвания през следващите дни, за да стане ясно колко сериозно е състоянието на коляното му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА