Last news in Fakti

12 Септември, 2016 13:57 781 0

Владо Стоянов: Искаме да сме първи в групата

  • стоянов-
  • лудогорец-
  • цел-
  • първо място-
  • шампионска лига

"Сега ще се забавляваме", допълни вратарят

Владо Стоянов: Искаме да сме първи в групата - 1
Снимка: БТА/АР

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов изненада всички, обявявайки своята цел, а вероятно и на целия клуб на старта на участието в групите на Шампионската лига. Разградчани гостуват на Базел на 13 септември (вторник) в първи мач в груповата фаза.

"Целта е първото място в групата. Дай Боже да я постигнем", удари сензационно Владислав Стоянов. Припомняме, че освен Лудогорец и Базел в групата са още Арсенал и ПСЖ.

"Отиваме да играем без никакво напрежение срещу Базел. Голямата цел вече е постигната - в групите на Шампионската лига сме. Сега ще се забавляваме срещу големите в Шампионската лига. За нас е чест, че играем срещу такива тимове", допълни вратарят.

"Не мога да преценя дали Базел е по-силен от предишните двубои. Имат много хубав отбор, но ние отиваме за победа...", завърши уверено един от най-опитните в състава на Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА