12 Септември, 2016 16:27 937 0

Моуриньо се скъса да хвали Рашфорд

  • рашфорд-
  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • лига европа-
  • хвалба

Младокът титуляр срещу Фейенорд, Мхитарян и Лингард сядат на пейката

Моуриньо се скъса да хвали Рашфорд - 1
Снимка: БТА/АР

"Следващият ни голям мач е срещу Фейенорд за Лига Европа и Маркъс Рашфорд ще играе. Вярвам му напълно и знам, че го очаква брилянтно бъдеще”, заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо.

„Маркъс се чувства най-добре като централен нападател и ако искаш да го използваш на по-различна позиция, трябва да работиш с него, да развиваш качествата му. Той обаче е голяма личност. Обикновено хората обръщат внимание на таланта, но личността е много, много важна на това ниво. А той още през миналия сезон показа, че притежава това.

През второто полувреме на мача със Сити Маркъс ни даде това, от което имахме нужда и което не получихме от Мхитарян и Лингард през първата част. Ако ме питате дали някой от тях ще играе срещу Фейенорд, то отговорът е не. И причината за това не е някакво наказание. Просто избирам състава си на основата на представянето на играчите. Затова, разбира се, ще заложа на други футболисти. Понякога играчите разочароват своите мениджъри. Дали вината за това е тяхна, или моя? Е, моя е, защото аз съм мениджърът и аз избирам състава", откровен бе португалецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА