Last news in Fakti

13 Септември, 2016 15:57 834 0

Хамес предпочитал Жозе Моуриньо

  • хамес-
  • моуриньо-
  • реал мадрид-
  • зидан

Футболистът на Реал Мадрид би се радвал да премине в Манчестър Юнайтед през зимата

Хамес предпочитал Жозе Моуриньо - 1
Снимка: БТА/АР

Атакуващият играч на Реал Мадрид Хамес Родригес предпочита да премине в Манчестър Юнайтед и да работи с Жозе Моуриньо, твърди „Дейли Експрес“ цитирайки информация от „Диарио Гол“. 
Колумбиецът записа едва 34 минути футбол в Примера до момента и определено не е сред любимците на Зинедин Зидан. 

През лятото много се говореше, че той ще напусне, което обаче не стана. Сега обаче очакванията са подобно нещо да се случи още през януари, след като едва ли ситуацията на играча на „Бернабеу“ ще се подобри кой знае колко. 

Вариантите пред него са няколко, като освен Юнайтед се споменат имената на ПСЖ, Тотнъм, Арсенал и Монако. Агентът на Хамес Жорже Мендеш, който представлява и Моуриньо, обаче го убедил, че за него ще бъда най-добре да премине на „Олд Трафорд“ и да работи със Специалния. 

Разбира се съществуват и други опции, като много зависи и от сумата, която желаещите клубове са готови да дадат за него. Реал най-вероятно ще иска да получи между 50 и 60 милиона евро за играча, но до този момент в клуба не е постъпила нито една оферта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА