Last news in Fakti

13 Септември, 2016 16:45 697 0

Роналдо: Реал винаги е фаворит в Шампионска лига

  • роналдо-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига-
  • спортинг лисабон

"Кралете" стартират тазгодишното си участие в турнира срещу Спортинг Лисабон

Роналдо: Реал винаги е фаворит в Шампионска лига - 1
Снимка: БТА/АР

Реал Мадрид е поставен пред изпитание, което никой друг клуб до сега не е успявал да преодолее, а именно да защити титлата си от Шампионската лига по футбол, но един човек е сигурен, че "белите" могат да изпълнят задачата. Това е най-добрият футболист на 11-кратните първенци в най-престижния клубен турнир и европейски шампион с Португалия от това лято - Кристиано Роналдо.

"Започваме турнира срещу Спортинг Лисабон, който означава много за мен, защото там бяха първите ми стъпки в големия футбол. Но сега аз нося екипа на Реал Мадрид и искам да спечеля мача. Той ще бъде специален и аз се радвам, че ще играем със Спортинг. Да спечелим поредни титли обаче е огромно предизвикателство. Ако има обаче един отбор, който винаги е фаворит, това е Реал Мадрид".

"Знаем колко трудно ще бъде, но ще опитаме. Ще играем мач за мач, като първата ни цел е да тръгнем добре в групата. Тя не е лесна, но трябва да мислим позитивно. Тоест, преодолима е", каза Роналдо преди срещата със Спортинг.

Другите два отбора в група "F" са германският Борусия Дортмунд и полският Легия Варшава. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА