Last news in Fakti

15 Септември, 2016 16:41 2 298 1

Стилиян Петров: Разочарован съм от Астън Вила

  • петров-
  • астън вила-
  • ди матео-
  • договор

"Щях да играя напълно безплатно за клуба", заяви българинът

Стилиян Петров: Разочарован съм от Астън Вила - 1
Снимка: БТА/АР

Стилиян Петров за пръв път проговори за провалената възможност да се завърне на терена с екипа на Астън Вила, след като пребори левкемията. През лятото Стенли сензационно стартира подготовка с бирмингамци с надеждата да изиграе един последен сезон в клуба. Мениджърът на Вила Роберто ди Матео обаче не му предложи договор, което разочарова много българския футболист.

"Нямам лоши чувства към тях. Няма да ви лъжа, бях разочарован, че не ми предложиха нищо. Не знам защо не получих оферта. Това не ми беше обяснено", заяви Стилиян пред "TalkSPORT".

"Предложиха ми работа в школата, която не желаех. Исках да завърша като футболист. Дори не исках да получавам пари", допълни 37-годишният халф.

"Казаха ми много рано. Бях освободен, а можех да направя по-дълга предсезонна подготовка върху всички компоненти. Седнах с Роберто Ди Матео и му благодарих, че ми даде възможността. Стиснахме си ръцете и му пожелах късмет за сезона", завърши Стенли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MMM

    0 0 Отговор
    Да си разочарован, че не ти е предложен договор е много, много различно от това, да си разочарован от Астън Вила. За много хора е едно и също, обаче за журналистите не би трябвало. Сега английската преса може да ви цитира заглавието (дай боже, не) и Стилян да си изяде бутонките....Типично.