Last news in Fakti

15 Септември, 2016 21:39 1 419 2

Стенли е обиден от отношението на Ди Матео

  • стенли-
  • ди матео-
  • астън вила

Мениджърът отказа да даде шанс на сърцатия българин отново да играе за бирмингамци

Бившият капитан на Астън Вила - Стилян Петров, остана много разочарован от отношението към себе си от страна на любимия му клуб.

Стенли обяви, че няма да се върне на терена като футболист, а фактът, че дори не е бил поканен от мениджъра на "виланите" Роберто Ди Матео, го наранява дълбоко.

„Няма да се върна на терена, не и като играч. Това ми бе отнето. Сърцето ми бе отнето. Борих се толкова здраво, не се случи. Беше смешно как се случи всичко. Не го очаквах, защото няколко дни по-рано бяхме на тренировката и вървяхме заедно с Роберто (Ди Матео, мениджърът на Вила б.р.). Той ми казваше колко добре се справям, какво вдъхновение съм”, разказа с мъка българинът.

"В понеделник ме повика и ми съобщи новината, че не мога да се върна в тима. Аз дори бях готов да играя без да ми плащат”, заявява Петров. Спомням си, че след разговора имаше тренировка, а Брад Гузан ми каза след нея  „Изглежда ще успееш”. Аз се обърнах и му отговорих: „Не мисля така”. Той ме попита „Защо?”, а аз му разкрих разговора, който проведох с Ди Матео. Гузан беше потресен”, добавя Стенли в интервюто си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТОВА Е

    0 0 Отговор
    Явно човека не е разбрал за какво иди реч в Англия. Това предполага, че няма да има шанс и като мениджър там. В бизнеса няма емоции, а там е люлката на капитализма.
  • 2 Gost

    0 0 Отговор
    Радвай се, че си жив и имай достойнство! И не предизвиквай съдбата, Стиляне!