Last news in Fakti

17 Септември, 2016 12:57 762 0

Луис Енрике: Мачът с Алавес е нашият урок

  • леганес-
  • луис енрике-
  • барселона-
  • алавес

Треньорът на Барса предупреди играчите си преди мача с Леганес

Луис Енрике: Мачът с Алавес е нашият урок - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Барселона - Луис Енрике, заяви, че футболистите на каталунците трябва да се поучат от поражението си с 1:2 срещу Алавес, допуснато през миналата седмица.

"Тук съм, за да напомням на футболистите, че отборите като Леганес също могат да играят добре. Алавес е отбор, за който смятахме, че е доста по-слаб и видяхте какво се случи. Най-добре ще бъде да напомня на играчите какво се случи в срещата с Алавес. Това трябва да им бъде за урок. Знаем, че ако не играем по най-добрия начин, няма да спечелим", коментира треньорът на испанския шампион.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА