Last news in Fakti

19 Септември, 2016 05:16 9 505 5

Хубавата Клишина си взе отпуска

  • клишина-
  • почивка-
  • обжалване

Двукратната европейска шампионка в скока на дължина в залаа Даря Клишина определено изживя един от най-трудните сезони в кариерата си, но не е загубила чувството си за хумор.

25-годишната красавица първо беше единствената руска атлетка, която беше допусната до участие на Олимпийските игри в Рио де Жанейро, след това беше извадена и отново допусната след обжалване на решението от нейна страна. След серия премеждия тя стигна до финала в Бразилия, но там остана девета.

След напрегнатия сезон Клишина се отдаде и на заслужена почивка. Рускинята публикува в официалната си страница във Фесйбук своя снимка по бански, на която е изплезила език, придружена с напдис "Ваканция".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2399

    0 0 Отговор
    Всячески се мъчат да отстраняват руските атлети, виновни невиновни
  • 2 azz

    0 0 Отговор
    Да хване да се разболее и ще може да зоби на воля

    Коментиран от #3

  • 3 ЗОМБИРАН

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "azz":

    Серена уилямс от зобене вече мяза мъжка маймуна а тая рускиня е самото съвършенство ПРАЙШ ЛИ РАЗЛИКАТА ....
  • 4 Кака Гинка

    0 0 Отговор
    Дори на човек далече от спорта като мен, прави впечатление как се променяха правилата в "нечия" изгода - "да отстраним конкуренцията с всички средства,за да сме първи."Но най-жалкото е,че повечето намират това за правилно.Ако някой си позволи да забележи истината,веднага го набеждават за русофил. Такова заслепение...
  • 5 Грую

    0 0 Отговор
    Изключителните постижения в най-силовите дисциплини на леката атлетика, освен във хвърлянията ако забелязвате са направени от състезатели, които нямат силов вид. Има изключения от това правило външен вид - постижения и точно на такива хора принадлежат доста рекорди. Тези изключения може би само потвърждават правилото, но не посрещайте и изпращайте само по външния вид, а най-вече по моженето. А пък доколкото за това ,че големият спорт се е превърнал в политика - да и тъй като политиката е пари, то този който дава парите определя правилата и това , което е най-лошото става фактор за класирането по-силен от моженето.