Last news in Fakti

18 Септември, 2016 20:43, обновена 18 Септември, 2016 21:01 1 027 0

ЦСКА с изстрадан късен успех над Черно море

  • безидеен-
  • цска-
  • черно море-
  • първа лига

"Червените" победиха "моряците" с минималното 1:0

ЦСКА с изстрадан късен успех над Черно море - 1
Снимка: БТА

Отборът на ЦСКА-София победи Черно море като домакин с минималното 1:0 в мач от седмия кръг на Първа професионална лига. Победата за "армейците" обаче не дойде никак лесно и зрителите на стадион "Българска армия" трябваше да чакат до добавеното време на втората част, за да видят победно попадение.

Първото поувреме бе равностойно и не предостави кой знае колко положения за гол пред някоя от двете врати. ЦСКА се отчете с териториално превъзходство, което обаче не доведе до нищо сериозно. "Червените" засилиха натиска си през втората част, но като цяло играта им бе безидейна. Отделно проблясъци в атаката на възпитаниците на Едуард Йоданеску бяха парирани по блестящ начин от вратаря на гостите Чанович.

Все пак в даденото от съдията продължения барикадата на "моряците" падна. Това стана в 93-ата минута когато се разписа Густаво Кулма.

Така ЦСКА събра 13 точки и се изкачи до 4-о място. Черно море остана на 7-а позиция с 10 пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА