19 Септември, 2016 12:27 896 0

Агентът на Погба: Арсенал няма смелост

  • райола-
  • погба-
  • форма-
  • арсенал

Райола измества фокуса от лошата форма на Погба

Най-скъпата покупка в историята на футбола Пол Погба е жестоко подиграван заради безумно слабата си продукция от началото на сезона. Вчера френският полузащитник стана за смях, след като при поражението с 1:3 от Уотфорд подаде топката на... съдията.

Агентът на играча Мино Райола му се притече на помощ и се опита да измести фокуса от формата на Пол към трансферния пазар и в частност английския Арсенал.

"Не става дума само за харчене на пари. Става дума за това да поемеш отговорността и да кажеш "това е човекът". Например Арсенал има парите, но дали имат топки?" изригна Райола пред вестник "Дейли мейл".

"Уважавам Арсен Венгер. Той си има негова философия и според него сумите, които аз получавам не отговарят на работата, която върша, но това е ок. Зная, че Венгер харесва Погба, но исканата от Ювентус сума не съвпадаше с философията му."

"Зинедин Зидан много искаше Пол, но ние не вярвахме, че и Реал чувства същото. Манчестър Юнайтед изпрати съобщения на всички с този трансфер, показвайки, че са най-големият клуб в света", завърши Райола.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА