19 Септември, 2016 15:59 758 0

Йорданеску: Не играем добре

  • йорданеску-
  • цска-
  • черно море-
  • време

"Имам нужда от време да изградя силен отбор", заяви треньорът на ЦСКА

Йорданеску: Не играем добре - 1
Снимка: cska.bg

Треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску призна, че отборът е далеч от нужното ниво и призова феновете за търпение. "Червените" се представиха неубедително, но спечелиха трите точки след гол в добавеното време за победата с 1:0 над Черно море.

"Поздравявам играчите ми, които се бориха до последно, а това се отплаща във футбола. Обещах да изградя силен отбор, но имам нужда от време за това", коментира Йорданеску.

"Борихме се, искахме победата и макар че направихме грешки, успяхме да стигнем до трите точки. Имаме нови играчи и още нямаме нужната организация в предни позиции. Трябва да бъдем много по-агресивни в наказателното поле. Джордан не е в добра форма, има още двама-трима, които не са напълно подготвени и трябва да работим още много".

"Наясно съм, че не играем футбола, който искат феновете, ще ни трябва още време. Ще помоля феновете за търпение, докато направим добър отбор. Не искам да коментирам изваждането на Галчев от групата, това ще го решим вътре в клуба и ще излезем с позиция", каза още Йорданеску.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА