Last news in Fakti

19 Септември, 2016 19:25 1 031 1

От ЦСКА обясниха защо Галчев е отстранен

  • цска-
  • галчев-
  • отстранен

Ръководството излезе с позиция относно казуса с капитана на тима

От ЦСКА обясниха защо Галчев е отстранен - 1
Снимка: БТА

Ръководството на ЦСКА даде обяснение защо капитанът на тима Борис Галчев и неговият съотборник Павел Головодов са отстранени от първия състав на тима.

Ето и становището, публикувано в официалния сайт на клуба:

"Армейци,

Поради зачестилите спекулации около футболисти на ЦСКА, Ръководството на клуба желае да внесе яснота по случаите, за които се изписа доста последните дни:

– Борис Галчев е наказан да не попада в групата до второ нареждане заради системно нарушаване на вътрешния правилник. Борис Галчев нееднократно бе предупреждаван за поведението си, но той не взе мерки и това породи проблем с единия от собствениците;

– Павел Головодов е отстранен да не попада в групата на дублиращия отбор до второ нареждане заради системно нарушаване на спортния режим, спортния морал и етиката – добродетели, които трябва да притежава всеки един млад спортист.

Всички треньори, футболисти и ръководители в клуба трябва да разберат и осъзнаят, че да работиш за най-успеншния клуб в България – това е отговорност, дисциплина и ред!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 909 БЪЛГАРИЯ

    1 0 Отговор
    ОТ КОЕ ЦСКА ? ТЕ СА ТРИ Ловешкото ЦСКА -София - ЦСКА 2 и ЦСКА 1948