Last news in Fakti

20 Септември, 2016 22:24 1 117 0

Григор играе срещу Мъри за благотворителност

  • григор димитров-
  • анди мъри-
  • благотворителност

Първата ни ракета Григор Димитров ще се изправи срещу Анди Мъри в благотворителен мач. В сряда българският ас ще играе с британеца в Глазгоу, а средствата от мача ще отидат в касата на фондация Young People's Futures.

"Доволен съм, нямам контузии, работя много на корта и извън него и се чувствам щастлив. Наслаждавам се на тениса си, на пътуванията и това те кара да бъдеш усмихнат", сподели пред Sky Sports Димитров, който признава още, че досега не е бил в Шотландия и ще се радва да прекара отново известно време на корта с Анди Мъри. Григор каза още с усмивка, че не си носи екипировка и се надява да вземе такава назаем от Анди или брат му Джейми.

Мъри имаше изключително натоварена програма в последните месеци и преди броени дни сподели, че има нужда от почивка след тежките двубои за "Купа Дейвис" срещу Аржентина. Мъри и компания отстъпиха на полуфиналите с 2-3 победи, а Анди изигра 5-часов 5-сетов маратон с Хуан Мартин Дел Потро, в който отстъпи пред "Кулата от Тандил".

В последния официален сблъсък на корта между Димитров и Мъри шотландецът надигра категорично хасковлията с 6:1, 6:2, 6:2. Това се случи на 1/8-финалите на US Open.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА