21 Септември, 2016 12:57 1 728 0

Ново развитие по скандала с Мъри в Казахстан

  • астана-
  • мъри-
  • щетник-
  • скандал

"Доста пред него съм", каза Станимир Стоилов за свой колега

Ново развитие по скандала с Мъри в Казахстан - 1
Снимка: БТА

Футболистът, заради когото в Казахстан избухна скандал, а в него бе замесен българският треньор Станимир Стоилов, си тръгна от Актобе. Нападателят Алексей Щетник пусна в профила си в "Инстаграм" съобщение, в което благодари на феновете за поддръжката в последните три месеца и обявява, че не е успял да намери общ език с ръководството на клуба.

Преди домакинството с Астана, където работи Мъри, треньорът на Актобе Юри Уткулбаев обяви, че Щетник е получил заплахи за очакващи го лоши неща, ако играе. Заради това наставникът отказа да поздрави Стоилов на мача. Мъри "поздрави" Уткулбаев с 2:1, а след двубоя не скри, че е ядосан.

"Може би този треньор идва от Реал (Мадрид) щом смята, че в щаба на Астана не сме достойни да подаде ръка. Смятам, че съм доста пред него като резултати и постижения в професията", коментира Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА