Last news in Fakti

21 Септември, 2016 13:26 1 110 0

Шави: Гуардиола ще спечели требъл тази година

  • шави-
  • гуардиола-
  • манчестър сити-
  • требъл

"Пеп няма да позволи отпускане и при 20 точки разлика", смята легендата на Барса

Шави: Гуардиола ще спечели требъл тази година - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият капитан на Барселона Шави смята, че Пеп Гуардиола може да спечели три или четири трофея начело на Манчестър Сити този сезон.

"Пеп е победител. Той ще иска да спечели всичко възможно този сезон и с този състав на Манчестър Сити, няма причина да мислим, че това е невъзможно", сподели Шави за някогашния си ментор пред Goal.com.

"Той спечели требъл с Барселона и може да спечели три или четири трофея този сезон. Ще иска да го постигне, разбира се. Висшата лига и Шампионската лига са специални. Но неговата амбиция ще бъде да триумфира на всички фронтове."

"Манчестър Сити няма втори състав. Пеп ще прави промени за домашните купи, но и играчите, които ще вкара в тези мачове, са от световна класа. Затова Сити е толкова силен. Не можеш да спечелиш няколко трофея само с 11 играчи."

"Сити вече има много добър аванс на върха във Висшата лига, но аз познавам Пеп от нашия съвместен престой в Барселона - той няма да позволи отпускане. Сити може да води с 20 точки и той пак няма да го допусне, докато титлата не е гарантирана", добави Шави.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА