Last news in Fakti

21 Септември, 2016 14:54 1 494 0

Ансамбълът по художествена гимнастика се срещна с Бойко Борисов

  • ансамбъл-
  • художествена гимнастика-
  • подкрепа-
  • благодарност-
  • бойко борисов

"Никога няма да забравим вашата подкрепа", заявиха гимнастичките

Ансамбълът по художествена гимнастика се срещна с Бойко Борисов - 1
Снимка: fbgr.org

Ансамбълът по художествена гимнастика се срещна с премиера Бойко Борисов. Желанието на момичетата бе да благодарят лично на министър-председателя за оказаната подкрепа през годините.

"Господин Борисов, вие пръв през 2010 година протегнахте ръка на художествената гимнастика за организирането на първата Световна купа в София, което беше трамплинът към нашите големи постижения! Вие лично открихте първата Световна купа, с което засвидетелствахте отношението на държавата към красивия ни спорт!", каза председателят на федерацията Илиана Раева.

"Вие пръв ни поздравихте по телефона още в залата при спечелването на първата ни световна титла в Монпелие през 2011 година", допълни Цвети Найденова.

Християна Тодорова напомни за трудните мигове и подкрепата на премиера: "Вие изразихте своята подкрепа към нас в най-тежкото ни изпитание преди Олимпийските игри и ни поздравихте за героизма и за спечеления бронзов медал на Олимпийските игри в Рио. Благодарим ви за предложението да ни бъдат дадени пълните приеми за спечеления медал. През цялото време на тези 7 години, нашата подготовка беше напълно обезпечена от държавата. За нас това означава много и ние винаги ще помним вашата подкрепа. Носим ви специални подаръци от Рио - възпоменателен медал от Олимпийските игри и бразилски сувенир, който да ви пази, да ви носи здраве, сили и успех!"

"Златните момичета" благодариха и на министър Кралев за подкрепата и съпричастността през последните две години и по време на Олимпийските игри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА