21 Септември, 2016 16:27 1 019 0

Галиани: Бака е като Игуаин

  • бака-
  • милан-
  • галиани-
  • игуаин

"Вече изглеждаме добре в класирането", каза шефът на Милан

Галиани: Бака е като Игуаин - 1
Снимка: БТА/АР

Изпълнителният директор на Милан Адриано Галиани сравни Карлос Бака с Гонсало Игуаин и Мауро Икарди. Колумбиецът вкара поредното си попадение срещу Лацио вчера и вече има 5 гола в 5 мача от началото на сезона.

„Бака е играч, когото си заслужава да гледаш. Той е като Игуаин и Икарди“, заяви Галиани. „Монтела познава много добре отбора вече и има свои изграден стил, който се харесва на ръководството и на феновете ни. Нека продължи да работи на спокойствие.

Играхме срещу трудни противници и сме наясно, че пътят ни няма да бъде никак лек. Загубата от Удинезе беше неочаквана за нас. Сега изглеждаме добре в класирането, но е рано да празнуваме.
Започнахме плахо срещу Лацио, но в края успяхме да реализираме шансовете си. Имаме идея да играем добър футбол и съм радостен, че го правим“, каза Галиани.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА