23 Септември, 2016 17:30 1 546 0

Свършиха билетите за Арсенал - Лудогорец

  • билети-
  • арсенал-
  • лудогорец-
  • свършиха

3000 фенове на разградчани ще присъстват на двубоя с "артилеристите"

Свършиха билетите за Арсенал - Лудогорец - 1
Снимка: БТА/АР

От официалния сайт на Лудогорец съобщиха, че билетите за мача с Арсенал на стадион „Емирейтс“ в Лондон, който ще се играе на 19 октомври 2016 г. , вече са изчерпани. По тази причина клубът спира продажбата на входни талони и не приема заявки. За двубоя в английската столица Лудогорец ще използва пълния капацитет на секторите за гостуващи привърженици – 2990 места.

Клубът напомня, че на заявилите вече билети от чужбина е върнат отговор с банкова информация, за да бъде направено плащане по сметка на клуба.

След като клубът получи съответната сума за поръчаните билети, всеки поддал заявка ще се сдобие с ваучер със следната информация: три имена, рождена дата, ред и място в сектора за феновете на Лудогорец. Ваучерът ще има уникален бар код и гарантира на лицето, че успешно е заплатено и запазено място за мача.

В деня на мача (19.10.2016 г.) представители на Лудогорец ще заменят ваучерите за валидни билети. Информация за точния график и местоположение на пункта ще бъде предоставена по-късно.

От Лудогорец съобщават още, че ваучерите са поименни и лични и не могат да бъдат заменяни или преотстъпвани на трети лица. Билетите се връчват лично на всяко лице срещу предоставен за проверка документ за самоличност.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА