25 Септември, 2016 05:16 1 424 0

Италианци се редят на опашката за Кафу

  • сампдория-
  • фиорентина-
  • джонатан кафу

Два клуба от Серия "А" са готови да се включат в битката за подписа на нападателя на Лудогорец Джонатан Кафу.

Става дума за Сампдория и Фиорентина, разкрива Тема Спорт. Бразилецът е приковал вниманието им със силните си изяви в Шампионската лига до момента и се очаква скаути на италианците да присъстват на двубоя с Пари Сен Жермен в сряда.

Припомняме, че досега интерес към Кафу имаше от германския Шалке 04 и от португалския гранд Бенфика.

На този етап Лудогорец няма особено желание да се раздели с Кафу през зимата. Собственикът Кирил Домусчиев вече обяви, че би пуснал бразилеца, само ако получи сума над 10 милиона евро за него. Това е 7 пъти повече отколкото разградчани платиха за него през лятото на 2015 година на Сао Пауло. Инвестицията до момента обаче е напълно оправдана, тъй като нападателят е един от най-добрите играчи на отбора и бе с основен принос за влизането в групите на Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА