Last news in Fakti

25 Септември, 2016 12:24 905 0

Наполи нокаутира и Киево

  • наполи-
  • киево-
  • хамшик

Хамшик заби своя гол номер 100

Отборът на Наполи продължава със силните си мачове от началото на сезона.

С попадения на Маноло Габиадини и Марек Хамшик тимът постигна категорична победа срещу гостуващия Киево с 2:0 и отново се доближи само на точка от шампиона и лидер в класирането Ювентус.

"Небесносините" свършиха работата си още до почивката, а през второто полувреме запазиха сили за предстоящия двубой срещу Бенфика в Шампионската лига.

Успехът е четвърти за тима на Маурицио Сари от началото на сезона. Неаполитанци са единственият отбор в елита без загуба. В същото време Киево записа второ поражение и заема 4-о място в класирането с 10 точки.

За Хамшик това бе юбилеен гол номер 100 за неаполитанците. С попадението си словакът вече заема пето място в листата на голмайсторите на Наполи за всички времена, каото изостава от легендата и лидер в тази класация Диего Марадона на 15 гола.

"Тази победа бе задължителна и с нея останахме плътно зад лидера Ювентус. 100 гола за Наполи е изключително постижение, но победите на отбора са по-важни", коментира с еуфория Марек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА