Last news in Fakti

26 Септември, 2016 10:29 810 0

Ники Михайлов спаси точката за Мерсин

  • михайлов-
  • мерсин-
  • дузпа-
  • денизлиспор

Денизлиспор получи 3 дузпи за 9 минути, мачът завърши 2:2

Ники Михайлов спаси точката за Мерсин - 1
Снимка: БТА

Българският вратар Николай Михайлов спаси дузпа при равенството 2:2 на Мерсин като гост на Денизлиспор в мач от петия кръг на втория турски футболен ешелон. 

Домакините получиха общо три дузпи в рамките на девет минути между 60-ата и 69-ата, като първите две бяха реализирани от Баръш Йорюджю, но при третото негово изпълнение от бялата точка Михайлов успя да избие в корнер и запази резултата 2:1.

Гьокхан Акан донесе точката на гостите с точен изстрел в 84-ата минута. Денизли е пети в класирането с 8 точки, а Мерсин е седми с точка по-малко. Лидер е Малатияспор с 10 точки и мач по-малко.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА