26 Септември, 2016 11:26 958 0

Милнър: Ливърпул е различен отбор

  • милнър-
  • ливърпул-
  • хъл сити-
  • клоп

"Качеството на състава ни е невероятно", отсече опитният англичанин

Милнър: Ливърпул е различен отбор - 1
Снимка: БТА/АР

Джеймс Милнър е доволен от новото лице на Ливърпул. В събота "червените" победиха Хъл Сити у дома с разгромното 5:1 в среща от Висшата лига и заемат четвъртото място в шампионата на Англия.

"Видяхме, че може да се представяме доста по-добре срещу отборите, които са по-назад от нас в класирането. Виждам доста различен отбор в сравнение с миналия сезон. Във всеки един двубой се представяме по доста по-различен начин. Качеството на състава наистина е невероятно. Всички знаем, че ако не се представяме добре, мястото ни ще бъде заето от някой друг. Мястото в състава не е гарантирано за никого", заяви вторият капитан на Ливърпул пред клубната телевизия на "червените" от Мърсисайд.

До момента воденият от мениджъра Юрген Клоп отбор има едва една загуба с шест кръга във Висшата лига.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА