26 Септември, 2016 15:58 773 0

Суонзи обмисля назначаването на Гигс

  • гигс-
  • манчестър юнайтед-
  • суонзи-
  • гуидолин

"Лебедите" ще махат Гуидолин

Суонзи обмисля назначаването на Гигс - 1
Снимка: БТА/АР

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс се е срещнал с президента на Суонзи Хю Дженкинс и новите американски собственици на клуба, за да обсъди перспективите да наследи на мениджърския пост на "лебедите" Франческо Гуидолин. 42-годишният уелсец напусна "Олд Трафорд" след пристигането на Жозе Моуриньо, като целта му е да поеме отбор от Премиър лийг. Това може да се случи съвсем скоро. Според "Сън" Гигс може да бъде назначен в Суонзи още преди паузата за мачовете на националните отбори. Това означава, че неговият дебют може да бъде в гостуването на Арсенал. 

"Лебедите" се представят разочароващо от началото на сезона, като до момента имат едва една победа в първенството, която дойде още в първия кръг. Според медиите на Острова дните на Гуидолин на "Либърти Стейдиъм" са преброени и най-големият фаворит за неговия пост е именно Гигс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА