Last news in Fakti

27 Септември, 2016 23:42, обновена 27 Септември, 2016 23:49 1 013 0

Лестър крачи уверено в Шампионската лига

  • лестър-
  • крачи-
  • уверено-
  • порто

"Лисиците" с втора поредна победа в турнира на богатите

Лестър крачи уверено в Шампионската лига - 1
Снимка: БТА/АР

Английският шампион лестър продължава с доброто си представяне в Шампионската лига. "Лисиците" на Клаудио Раниери постигнаха втора поредна победа в турнира, надигравайки Порто с 1:0 на собствен терен.

Домакините не се стреснаха от далеч по опитния си противник в европейските клубни турнири и откри резултата в 25-ата минута чрез новопривлечения Ислам Слимани. Алжирецът засече топката с глава в мрежата на Касияс след добро центриране на Рияд Марез. В крайна сметка това се оказа и единственото попадение в срещата.

Така Лестър е едноличен лидер в група "G" след първите два кръга в тази фаза на надпреварата с пълен актив от шест точки. Англичаните все още нямат и допуснат гол. В другата среща от групата Копенхаген разби Брюж с 4:0 и следва Лестър с четири пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА