Last news in Fakti

29 Септември, 2016 05:15 1 254 0

Меноти: Андрес Иниеста е най-добрият футболист

  • меноти-
  • андрес иниеста-
  • най-добър-
  • футболист

Аржентинският специалист не проумява как хората не виждат това

Меноти: Андрес Иниеста е най-добрият футболист - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият селекционер на Аржентина Сезар Луис Меноти не смята, че най-добрият футболист в света е Лионел Меси или пък Кристиано Роналдо.

Специалистът, извел "гаучосите" до първата им световна титла през 1978 година е на мнение, че над всички в съвременния футбол е Андрес Иниеста.

"Има футболисти, за които изобщо не се говори колко добри са всъщност. Говори се за кого ли не, но не и за най-добрият футболист на планетата Андрес Иниеста", отсече Меноти пред "Фокс Спортс".

"Той умее да дриблира с топката, да разиграва, да подава, да прави асистенции, да тича, да вкарва и какво ли още не. И още не е получил "Златната топка". Навярно причината е в това, че той няма същия маркетингов профил като някои други играчи. Не знам защо хората не осъзнават колко е добър", сподели още аржентинецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА