28 Септември, 2016 13:46 1 247 0

Златна роза за рождения ден на Мирела Демирева

  • мирела демирева-
  • златна роза-
  • плакет-
  • иван колев-
  • берое-
  • демирева

Мирела Демирева спечели сребърен медал на игрите в Рио

Златна роза за рождения ден на Мирела Демирева - 1

Плакет „Златна роза“ с пожелание след олимпийското сребро да спечели и олимпийско злато получи за днешния си рожден ден сребърната медалистка от Рио Мирела Демирева. 

Красивата златна роза и беше връчена в Стара Загора от президента на Спортния клуб по лека атлетика „Берое“ Иван Колев, за който Мирела се състезава от 2015 година.

Мирела Демирева е родена в София на 28 септември 1989 година в семейството на лекоатлети.

На летните олимпийски игри в Рио де Жанейро това лято Мирела Демирева спечели сребърен медал с резултат 1,97 метра. Вицешампионката от Рио и ръководството на СКЛА „Берое“ вчера беше гост на кмета на Стара Загора Живко Тодоров, който поздрави лекоатлетите и им благодари за възраждането на спортния дух на Царицата на спортовете в Града на липите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА