Last news in Fakti

28 Септември, 2016 20:51 814 0

Моу: Харесвам, уважавам и съжалявам Алърдайс

  • моуриньо-
  • алърдайс-
  • харесвам, уважавам и съжалявам

Наставникът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо съчувства на Сам Алърдайс, който беше принуден да напусна селекционерския пост на Англия след само 67 дни на него.

"Мога да кажа единствено, че харесвам Сам. Тъжно ми е, защото знам, че това беше мечтаната работа", коментира португалецът на пресконференция днес.

Алърдайс "изгърмя", след като беше заснет със скрита камера как иска 400 000 паунда, за да съдейства на мними азиатски бизнесмени да направят пари от трансфери на играчи в Англия. Освен това той иронизираше предишния селекционер Рой Ходжсън.

"Съжалявам го. Случилото се обаче няма по никакъв начин да навреди на взаимоотношенията ми с него. Харесвам го, уважавам го и това няма да се промени.

Това си е между него и Футболната асоциация, няма какво да кажа", добави Моу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА