Last news in Fakti

29 Септември, 2016 09:57 855 0

Анчелоти: Бяхме прекалено бавни

  • анчелоти-
  • байерн мюнхен-
  • атлетико мадрид

"Не играхме добре, но това е само един мач", констатира италианецът

Анчелоти: Бяхме прекалено бавни - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти констатира след поражението с 0:1 от Атлетико Мадрид снощи, че неговият тим не е показал инстинкта на убиец.

"Ние контролирахме мача, но не бяхме достатъчно решителни и агресивни в единоборствата. Загубихме твърде много топки и играхме твърде бавно", коментира италианецът.

"Беше труден мач, какъвто очаквахме да бъде. Можехме да се представим доста по-добре. Загубихме някои топки и бяхме наказани на контраатака. Те вкараха и ние се опитахме да се върнем, но бяхме прекалено мудни и затова мисля, че нямахме чак толкова много положения, с които можехме да се върнем в мача."

"Винаги е тъжно, когато губиш. Никога не искаш да губиш. Сега трябва да анализираме срещата и да видим къде сме сбъркали, какво сме свършили както трябва и да продължим напред. Сега сме в началото на сезона. Все още имаме шанс да излезем на върха в групата, а за целта ще трябва да победим Атлетико у дома."

"Срещу отбор като Атлетико трябва да си доста по-бърз и да използваш положенията си. Не играхме добре, но това е само един мач. Следващия път ще бъдем по-добри", завърши Анчелоти.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА