30 Септември, 2016 11:57 1 009 0

Тоти: Никога не съм се чувствал по-добре

  • тоти-
  • рома-
  • лига европа-
  • астра

"Показахме, че сме много добър отбор", заяви лидерът на Рома

Тоти: Никога не съм се чувствал по-добре - 1
Снимка: БТА/АР

Франческо Тоти призна, че се чувства по-добре дори, отколкото е бил на 25 години. Лидерът на Рома вдъхнови съотборниците си за победата с 4:0 над Астра в Лига Европа. Дни след 40-тия си рожден ден Тоти игра цял мач и направи три асистенции. 

“Доволни сме от представянето си. Искахме да покажем, че сме много добър отбор и го направихме категорично. Ние всички имаме една цел. Беше хубаво, че играхме като едно”, каза Тоти, който беше избран с цели 90% от гласовете на феновете за №1 в мача. 

“Това е хубаво, защото означава, че са оценили играта ми. Но по-важното беше, че постигнахме прекрасен резултат. През първото полувреме се майтапих до страничната линия и казах, че дори на 25 години не съм се чувствал толкова добре. В добра форма съм, краката не ме болят дори и след 90 минути”, каза още Тоти.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА