Last news in Fakti

2 Октомври, 2016 05:16 1 507 0

Неймар и Суарес горят заради псувни

  • суарес-
  • неймар-
  • барселона-
  • съдия-
  • псувни-
  • наказание

Двете звезди са си позволили да наругаят реферите на мача с Гладбах

Неймар и Суарес горят заради псувни - 1
Снимка: БТА/АР

Две от големите звезди на Барселона – Луис Суарес и Неймар, могат да пропуснат големия сблъсък с Манчестър Сити в груповата фаза на Шампионска лига. Твърде вероятно е нападателите да бъдат наказани от УЕФА заради псувни по съдиите по време на гостуването на Борусия Мьонхенгладбах, спечелено с 2:1.

Според Ecodiario.es бразилският голаджия е наругал грубо главния рефер на срещата Дамир Скомина. В добавеното време той се е обърнал към арбитъра и му казал на родния си език: "Claro, claro, vete a tomar por culo", което в превод означава: "Ще го поемеш о*зад". За репликата си Неймар получи жълт картон и ако Скомина е описал поведението на футболиста в доклада си, той ще бъде наказан.

Суарес също си изпуснал нервите на "Борусия Парк", но към страничния съдия. Той му казал: "Майка ти е к****, палячо", а думите му са разбрани от испанските журналисти, които използваха жестомимичен превод. Причината за гнева на Канибала е тъч през първото полувреме, отсъден в полза на Гладбах.

Очаква се УЕФА да започне разследване срещу Неймар и Суарес и ако вината им бъде доказана, те ще бъдат дисквалифицирани за домакинството на Сити на 19 октомври. Добрата новина за Барса е, че дотогава голямата звезда Лео Меси ще бъде възстановен от контузията си в аддукторите.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА