1 Октомври, 2016 15:27 1 158 0

Лудогорец е най-ританият тим в Шампионска лига

  • лудогорец-
  • нарушения-
  • грубост-
  • уефа-
  • статистика

Противниковите отбори малтретират Кафу, сочи статистиката на УЕФА

Лудогорец е най-ританият тим в Шампионска лига - 1
Снимка: БТА/АР

Лудогорец може да бъде спрян само с нарушения, сочи статистиката на УЕФА след първите два кръга в Шампионската лига. Според европейската централа и нейните цифри Лудогорец е най-ританият отбор след първите две завъртания. Разградчани спечелиха само една точка дотук (1:1 с Базел), но въпреки това са №1 по нарушения, извършени срещу тях. Общо 40 пъти Базел и ПСЖ са нарушили правата срещу нашите, което ги прави най-ританият отбор в турнира дотук.

Втори по този показател е Севиля с 37 нарушения срещу, а след това е Бешикташ с 35. В същото време разградчани са извършили 26 фаула и са 13-и от 32 тима в турнира. Най-груб е Базел с 38 нарушения за 2 мача.

Иначе футболистите на Лудогорец могат да се оплачат, че са най-ритани, защото Джонатан Кафу е №1 в индивидуалната класация с 10 фаула срещу него. Бразилската звезда на шампионите беше спънат и в сряда срещу ПСЖ, а от тази ситуация падна голът на Натанаел. Срещу Марселиньо са извършени 8 нарушения, а срещу Светослав Дяков и Върджил Мисиджан по 6.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА