Last news in Fakti

1 Октомври, 2016 16:57 874 1

Ливърпул продължи победната си серия

  • ливърпул-
  • суонзи-
  • дузпа-
  • фей-
  • фирмино-
  • милнър

"Мърсисайдци" спечелиха с 2:1 над Суонзи в Южен Уелс

Ливърпул продължи победната си серия - 1
Снимка: БТА/АР

Ливърпул записа четвърта поредна победа в английската Висша лига, след като надделя с 2:1 като гост Сионзи в мач от 7-ия кръг на първенството.

Двата отбора си размениха по едно полувреме на стадион "Либърти Стейдиъм" в Южен Уелс, като първото беше за домакините. Те поведоха още в 8-ата минута с гол на Лерой Фей и не допуснаха нито една сериозна опасност пред вратаря си Лукаш Фабиански.

След почивката гостите излязоха преобразени и в 54-ата минута Роберто Фирмино с глава възстанови равенството. После "червените" натискаха и успяха да спечелят дузпа в заключителните минути, когато Анхел Ранхел спъна Фирмино. Зад топката застана капитанът Джеймс Милнър, който донесе трите точки за Ливърпул.

С тях "мърсисайдци" събраха 16 т. и се изкачиха на 2-ро място преди изиграването на останалите мачове от кръга. Суонзи пък остава с 4 т. и е в дъното на класирането.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин Апостолов

    0 0 Отговор
    "Ливърпул" питат за звезда на "Атлетик Билбао"

    http://otbor.bg/livrpul-pitat-za-zvezda-na-atletik-bilbao