4 Октомври, 2016 05:15 1 057 0

Луис Енрике защити тер Стеген

  • енрике-
  • тер стеген-
  • барселона-
  • селта виго-
  • гаф

"Аз нося отговорността, но не ме питайте за Иниеста", ядоса се Енрике

Луис Енрике защити тер Стеген - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Барселона Луис Енрике защити вратаря на тима Марк-Андре тер Стеген, който стана за смях срещу Селта и практически ликвидира шансовете на каталунците за обрат на стадион "Балаидос" с гафа си.

"Загубата е за всички. Когато си вратар на Барса, трябва да предприемаш рискове. Няма да правя индивидуални оценки след мача. Преди всичко загубата е за мен, защото нося отговорността. Сега трябва да се изправим на крака. Имахме своя шанс да излезем на върха, но не се възползвахме", започна Енрике.

"Започнахме мача много добре и останах доволен от първите 15 минути, но след това ни липсваше динамика и започнахме да губим единоборствата. Селта беше по-добър от нас в тях. Лесно е да ни критикувате."

"Футболистите ми не са машини, но ние ще се подготвим за следващия мач. Не ме питайте сега защо оставих Иниеста на пейката. Това е лесният въпрос в момента. Трябваше да взема решение преди, а не след мача и не съжалявам за това. Все още сме в началото на сезона", добави Енрике.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА