4 Октомври, 2016 22:59 1 097 0

Обамеянг иска все по-силно трансфер в Реал (М)

  • обамеянг-
  • трансфер-
  • реал (м)

Головата машина на Борусия (Дортмунд) Пиер-Емерик Обамеянг за пореден път не скри симпатиите си към Реал (М) и дори заяви, че мечтае да играе на "Сантяго Бернабеу".

"Реал Мадрид е отборът на моето сърце. Обещах на дядо ми, че ще играя в Реал. Очаквам един ден това да се случи", сподели стрелецът в интервю за списание Onze Mondial.

"Това е моя цел, но има време. Не го казвам, за да предизвикам интереса на Реал. Ако от Мадрид ме искат, ще направят усилие да ме вземат. До момента не се е случило… Лош късмет", довери той. Обамеянг разкри, че през лятото е бил близо до трансфер в Манчестър Сити. "Баща ми говори с тях, но нямаше нищо конкретно. Бяхме близо", каза още футболистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА