5 Октомври, 2016 11:58 1 013 3

Фетел отнесе сериозни критики

  • фетел-
  • райконен-
  • критики-
  • ferrari-
  • red bull-
  • формула 1

Италианските медии отбелязват сериозния спад в представянето на германеца

Фетел отнесе сериозни критики - 1
Снимка: БТА/АР

Италианските медии започват да критикуват все по-сериозно Себастиан Фетел след неубедителното му представяне напоследък. Грешката на четирикратния световен шампион в Малайзия, която го извади от състезанието потвърди, че той определено са намира в труден период. 

Пилотът на Ferrari остава в сянката на съотборника си Кими Райконен в последните стартове, след като финландецът определено се справя по-добре и води на Фетел със 79:57 точки. 

„Себастиан вече не се смее. Където отидоха скоростта и таланта на най-скъпоплатения пилот в историята на Ferrari?” пита „Ла Република”. 

„На фона на Red Bull, който шеметно се развива, Себастиан не помага особено за прогреса на Ferrari, а лошото е, че не е готов да признава собствените си грешки” добавя „Кориере дела Сера”. 

„Себастиан наистина е в криза, но вина за това носи и Ferrari" все пак отчита „Гадзета дело Спорт”, имайки предвид липсата на развитие при Скудерията и това, че отборът явно губи битката с Red Bull и вече е твърдо трети в шампионата. 

При всички положения Фетел се нуждае от максимално добри резултати до края на сезона, защото в противен случай четирите му световни титли могат да останат единствено приятен спомен.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    0 0 Отговор
    как да се състезава с куц кон

    Коментиран от #2

  • 2 xxx

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гого":

    е той съотворника си дори не бие....
  • 3 Alonso

    0 0 Отговор
    Фетел никога не е бил топ пилот, Алонсо е номер 1