5 Октомври, 2016 14:58 1 307 0

Венци Стефанов: Лечков само взима

  • стефанов-
  • славия-
  • бфс-
  • лечков-
  • национален отбор

"Грешка е, че Боби Михайлов го е оторизирал да отговаря за националните отбори", смята босът на Славия

Венци Стефанов: Лечков само взима - 1
Снимка: БТА

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венци Стефанов направи остър коментар на думите на вицепрезидента на централата Йордан Лечков при представянето на Петър Хубчев. Отговорникът за националните тогава каза, че не е съгласен с мнението и критиките на Стефанов за представителната селекция.

"Като започне Лечков да дава пари за футбола, тогава да коментира. А той сега само взима като отговорник за националните отбори. За сметка на това представянето на селекцията е под водата. Така че неговото мнение не е меродавно, равно е на нула. Когато има успехи - тогава да приказва. Заради него националният отбор стигна до пълен крах", коментира пред "Тема Спорт" Венци Стефанов.

"Аз съм го казал - настоявам да има подмладяване. Ама истинско такова, защото си чешат езиците на тази тема от десет години насам. И накрая нищо. А за Лечков какво да кажа. Видяхме къде отиде Сливен - няма мъжки отбор в момента. Грешка е, че Боби Михайлов го е оторизирал да отговаря за националните отбори. Аз на негово място нямаше да се явя на представянето на Хубчев. Ако такива се обаждат, българският футбол ще отиде, където е Сливен", добави Стефанов.

Той говори и за сериозните проблеми в защитата на Славия. "Ще играят 17-годишните братя Христови, какъв е проблемът? Който го е страх от вълци, да не ходи в гората. Ние сме си поели по пътя и не се притесняваме от нищо", отсече Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА