Last news in Fakti

7 Октомври, 2016 05:15 1 307 0

Гюндоган: Юнайтед се гаври с Швайнщайгер

  • швайнщайгер-
  • манчестър юнайтед-
  • гюндоган-
  • уважение

"Той не е случаен футболист", заяви халфът на Сити и Германия

Гюндоган: Юнайтед се гаври с Швайнщайгер - 1
Снимка: БТА/АР

Халфът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган обвини Манчестър Юнайтед в липса на уважение заради Бастиан Швайнщайгер. Бившият германски национал не попада в плановете на Жозе Моуриньо и от няколко месеца тренира с втория отбор на "червените дяволи". Въпреки това Швайни демонстрира висок професионализъм и заяви, че е на разположение, ако португалският спец се нуждае от услугите му.

Гюндоган обаче не одобрява отношението към сънародника си и заяви: "Сигурен съм, че Швайнщайгер може да бъде полезен на Юнайтед. Всички трябва да признаят, че това е неуважително отношение към него. Той не е случаен футболист, нито е на 18-19 години", каза Гюндоган, който се завърна в националния отбор на Германия след дълго лечение на контузия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА