6 Октомври, 2016 18:28 1 239 0

Дунав подписа със Самир Аясс

  • дунав-
  • самир аясс-
  • цска-
  • първа лига

Договорът на защитника е за година и половина

Дунав подписа със Самир Аясс - 1
Снимка: Официален сайт на Берое

Новакът в Първа лига Дунав (Русе) подписа с нов футболист. Това е Самир Аясс, който идва със свободен трансфер, след като разтрогна по-рано тази есен с ЦСКА-София.

Договорът с полузащитника е за година и половина, уточниха от ръководството на „драконите“. Аясс е роден на 24 декември 1990 г. Той е юноша на ЦСКА, като освен това е бил част от Академик (София), Миньор (Перник), Банско, Монтана, Любимец и Берое (Стара Загора).

Междувременно в Дунав на проби пристигна още един футболист, който евентуално може да засили конкуренцията в халфовата линия на отбора.

Това е 23-годишният бразилец Джанкарло Превиато. Той е бил част от школата на Оле Бразил, след което е бил в Киргизстан, където с местния Дордой става шампион и носител на Купата и на Суперкупата на страната. Играл е още в Украйна, а за последно в бразилския Рио Бранко. Кариоката ще бъде изпробван в контролата с румънския Волунтари, която Дунав е предвидено да изиграе на 8 октомври, събота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА