9 Октомври, 2016 12:57 893 0

Саутгейт защити Уейн Рууни

  • рууни-
  • саутгейт-
  • англия-
  • малта-
  • освирквания

"Не зная защо всички са се втренчили толкова сериозно в него", казва селекционерът на Англия

Саутгейт защити Уейн Рууни - 1
Снимка: БТА/АР

Временният бос на Англия Гарет Саутгейт остана абсолютно озадачен от освиркванията по адрес на капитана Уейн Рууни от част от феновете вчера. Англичаните биха Малта с 2:0 на „Уембли” след голове на Деле Али и Даниел Стъридж, като имаха и други положения, но се отчетоха с пропуски, като след един на Рууни в края се чуха и освирквания.  

„Невероятно е как всички са се втренчили в него през последните дни. Всички следят действията му и напрежението върху него е огромно. Критиките са големи, понякога несправедливи, но въпреки това той играе с гордост и води националния тим достойно” заяви Саутгейт. 

„През годините подобно нещо се случваше с Тери, Лампард и Ашли Коул, но те не се отказаха и останаха в отбора, поемайки отговорност и това се вижда от изиграните им мачове. Други обаче не се справиха в такива моменти и се отказаха от отбора, когато ставаше трудно” добави той. 

„Тези момчета, които останаха го направиха, защото искаха да играят за Англия отново и отново и бяха готови да сложат главата си на дръвника. Мисля, че Уейн също е в тази категория. Затова не мога да разбера освиркванията и нямам никаква идея какво всъщност очакват от него” каза още Саутгейт.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА