Last news in Fakti

10 Октомври, 2016 09:57 837 0

Италия се измъчи с Македония

  • италия-
  • македония-
  • имобиле-
  • квалификация

"Адзурите" се наложиха с 3:2 над Македония в голяма драма

Италия се измъчи с Македония - 1
Снимка: БТА/АР

Италия постигна изключително драматична победа с 3:2 при гостуването си на Македония в мач от 3-ия кръг на група "G" на световните квалификации, игран на стадион "Филип II" в Скопие.

Гостите вкараха гол още в 9-ата минута чрез Антонио Кандрева, но той беше отменен заради засада. В средата на първото полувреме Андреа Белоти все пак изведе "адзурите" напред и после те допуснаха груба грешка, решавайки, че са спечелили срещата.

Малко след началото на второто полувреме македонците стигнаха до изненадващ обрат с попадения в рамките на 120 секунди на Илия Нестеровски (57) и Ферхан Хасани (59), а по-късно пропуснаха отлична възможност да поведат с 3:1.

В 75-ата минута Чиро Иммобиле се разписа за 2:2, а в самия край на редовното време гол на Марко Пароло отново не беше зачетен. В продължението обаче Иммобиле с втория си точен изстрел в мача донесе важния успех за Италия.

В класирането "адзурите" имат 7 точки, колкото и Испания, докато Македония остава с 0 т.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА