Last news in Fakti

11 Октомври, 2016 05:15 1 143 1

И тимовете в САЩ не искат Швайнщайгер

  • швайнщайгер-
  • сащ-
  • транфер-
  • манчестър юнайтед

Никой не иска да вземе полузащитника

И тимовете в САЩ не искат Швайнщайгер - 1
Снимка: БТА/АР

Заточеният във втория отбор на Манчестър Юнайтед Бастиан Швайнщайгер май няма да осъществи мечтата си и да заиграе в САЩ след Нова година. Спекулациите го свързваха с трансфер в Ню Йорк Ред Булс, но Биковете не искат и да чуват за немския халф, пише "7 дни спорт". 

"Швайнщайгер е невероятен играч, но не е имало никакви разговори с него, защото подобно привличане изобщо не е на дневен ред за нас", подчерта дебело шефът на Ред Булс Оливер Минцлаф.

Отказалият се от националния отбор на Германия световен шампион навярно ще остане "замразен" в Манчестър до зимата, след като и бившият му отбор Байерн Мюнхен не проявява интерес към него.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Махмур

    0 0 Отговор
    Откака тръгна със сръбкинята се е отпуснал като балканджия, сигурно и пуши и пие