Last news in Fakti

10 Октомври, 2016 10:57 1 237 0

Венци Стефанов: Дано паднем само с три от Швеция

  • стефанов-
  • швеция-
  • франция-
  • национален отбор-
  • хубчев

"Страшен отбор сме, щом Ивелин Попов ни е звездата" избухна босът на Славия

Венци Стефанов: Дано паднем само с три от Швеция - 1
Снимка: БТА

Босът на Славия Венцеслав Стефанов коментира представянето на националите срещу Франция и може ли да вземем нещо от Швеция. Според члена на Изпълкома поражение с три гола разлика тази вечер ще бъде приемливо за нашите.

"Сами си правете сметка за нивото на мъжкия национален отбор, след като Ивелин Попов е звездата. За какво друго да говорим. И там са познати стари муцуни. Сега очаквайте подмладяване. Ще има един-двама под 30 години, което си е сериозно подмладяване. При Хубчев е така. Той нали ни каза, че подмладяване заради самото подмладяване няма да прави. Ами за кого ще го правиш?! Трябва човек, който да поеме риска да подмлади този отбор. Сега с Швеция, ако се разминем с тройката, ще е добре", каза босът на белите пред "Тема Спорт". Той не подмина и темата за краха на младежките национали.

"Как няма да катастрофират младежите, след като се взимат момчета, които не играят в клубовете си. Тотално трябва да се промени треньорският кадър. Антони Здравков не става. Това, че правилото за младите играчи до 21 години бе премахнато, си казва думата. Рязко падна играта на футболистите. Вината е основно на тези, които махнаха това правило, големите специалисти, за да угодят на един-двама олигарси. Не се ли дава шанс на младите футболисти да играят в първия отбор, това са резултатите. Още повече че селекционерът не взима тези, които играят, а разни момчета, които са му натресени. Категорично трябва нов селекционер при младежите", призова Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА