12 Октомври, 2016 11:57 951 0

Лорис: Погба започна да затваря усти

  • погба-
  • лорис-
  • франция-
  • очаквания

"От Пол се очаква много, но той показа качествата си", отсече вратарят

Лорис: Погба започна да затваря усти - 1
Снимка: БТА/АР

Вратарят на френския национален отбор Юго Лорис оцени високо представянето на съотборника си Пол Погба при победата над Холандия с 1:0 в Амстердам в световна квалификация в понеделник. Полузащитникът на Манчестър Юнайтед отбеляза единственото попадение в срещата със страхотен удар от около 35 метра. 

"Погба показа качествата си. След преминаването в Манчестър Юнайтед от него се очаква много. Този победен гол стана добър отговор на многото му критици. Той е боец и много талантлив играч", коментира Лорис.

Погба беше подложен на критики от началото на кампанията. Той премина от Ювентус в Манчестър Юнайтед с рекорден трансфер за 120 милиона евро през лятото, но не изпъкваше нито на клубно, нито на национално ниво.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА