12 Октомври, 2016 16:26 1 156 1

Христо Бонев: Нищо добро не ни чака

  • бонев-
  • национален отбор-
  • ниво-
  • бъдеще-
  • българия

"Само по татуировки и прически сме на ниво", изригна Зума

Бившият треньор на българския национален отбор Христо Бонев направи мрачна прогноза за бъдещето на родния футбол. Зума подкрепи идеята за обявяване на няколко нулеви години в родния футбол. 

"В срещите с Франция и Швеция бяхме много под средното европейското ниво. За мен тези момчета са изгубили вяра. Ситуацията в националния отбор е много тежка. Трудно ми е да посоча изход. Това трябва да направи ръководството на БФС. Дали е способно - не мога да ви кажа, защото не поддържам връзка с много от хората там, освен с Мишо Касабов и Панайот Рейзи. 
 
Мисля, че ако обявят няколко нулеви години, това ще се отрази добре. Наблюдавах и младежите в Стара Загора срещу Дания. След такъв мач как човек да каже нещо хубаво? Нищо хубаво не идва отдолу. Това, в което в момента държим високо ниво, са татуировките и прическите. Там наистина сме добре", каза Зума пред "Меридиан Мач". 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чубака

    0 0 Отговор
    Глупак. Ти разби пеневата чета, а сега плямпяш врели, некипели...